Over ons

Brattinga's Kleurencentrum is sinds 1976 een begrip in  Joure en omstreken.

Het bedrijf is destijds opgericht door de familie Brattinga en was 30 jaar lang te vinden in de Midstraat in Joure. Door het autovrij maken van de Midstraat en een gebrek aan uitbreidingsmogelijkheden is de winkel in 2006 verhuisd naar de Koningin Wilhelminalaan 5 in Joure. De winkel wordt inmiddels al vele jaren gerund door de familie Liemborg.

In onze winkel met het Erkend Sikkens Specialist keurmerk kunt u terecht voor kleuradvies en hulp bij het kiezen van de juiste verf en passend gereedschap. Onze mengmachines zorgen voor een groot kleurenaanbod. Wij hebben een ruim assortiment aan diverse producten van verschillende merken geschikt voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. U kunt bij ons ook terecht voor jachtlakken en autolakken, maar ook voor uw kunstschildermateriaal.

Op onze behangafdeling vindt u een groot assortiment aan behang en ongeveer 200 behangboeken waarin voor elk wat wils te vinden is.  Daarnaast is het mogelijk om via een touch screen ongeveer 2000 soorten behang in een "kamer"  te bekijken.

In onze showroom kunt u veel soorten raamdecoratie bekijken. Heeft u een keuze gemaakt, dan komen wij het bij u thuis of bij uw bedrijf opmeten en zorgen we ervoor dat het goed wordt gemonteerd. 

Wij zijn aansloten bij Voor Verf & Wonen.