Voor bescherming, onderhoud en verfraaiing van uw boot kunt u bij ons diverse produkten vinden. Zowel voor onder en boven de waterlijn zijn de mogelijkheden divers. Primers, plamuren, verdunningen, antifoulingprodukten en lakken. Wij adviseren u graag.

Onze merken zijn: Epifanes en Tenco

Epifanes

Epifanes jachtlakken worden al sinds 1902 geproduceerd. Epifanes biedt een compleet assortiment jachtlakken voor zowel boven als onder de waterlijn in één- en tweecomponent systemen.
Epifanes jachtlakken worden over de hele wereld door zowel particuliere gebruikers als professionele bootbouwers geroemd om de prettige verwerking, de mooie vloeiing, de bolle glans en de lange levensduur.
www.epifanes.nl

Tenco boot onderhoud

Eind 19de eeuw is Tenco al begonnen met het leveren van teer aan de scheepswerven en schippers actief in de binnenvaart. Later is Tenco zich gaan richten op de scheepsbouw en eigenaren van zeilboten en motorjachten. Nu heeft Tenco een ruim assortiment om uw schip of boot te beschermen tegen de invloeden van water, wind, weer en veelvuldig gebruik. Boten en schepen van hout, staal en polyester worden zowel onder als boven de waterlijn beschermd door onze coating en bootlak. Ook onze roestwerende en conserverende olieën en vetten verlengen de levensduur van het staal op uw boot of schip. Daarnaast zijn er nog vele soorten verf om bijvoorbeeld scheepsruimen, railingen en andere onderdelen van hout en staal te beschermen en er mooi uit te laten zien. Alle producten voor scheeps- en jachtbouw, scheepsreparatie (refit) en onderhoud bij één producent.