Behang

BEHANG
Wij hebben altijd een ruime en gevarieerde voorraad behang in onze winkel en deze wordt meerdere keren per jaar vernieuwd. Daarnaast staan er ongeveer 200 behangboeken van diverse merken, waarin voor elk wat wils te vinden is. Om tot een keuze te komen, kan ook gebruik worden gemaakt van een touchscreen waarbij u verschillende soorten behang in een virtuele kamer kunt bekijken. Er kunnen ook meerdere dessins bij elkaar in één kamer worden bekeken, wat een goed beeld geeft van het eindresultaat.
 
GLASWEEFSEL
Naast vlies-, vinyl- en papierbehang is er ook glasweefselbehang op voorraad. Glasweefselbehang  is een wandafwerking en moet na het aanbrengen nog worden overschilderd met een muurverf.
 
FOTOBEHANG
Fotobehang is een mooie wandversiering. Er kan worden gekozen uit veel verschillende afbeeldingen. Dit kan in standaardafmetingen, maar ook op maat gemaakt en in verschillende kwaliteiten. Het is ook mogelijk om een eigen foto als fotobehang te laten printen, mits deze aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet. Vraag er gerust naar in onze winkel.
 
Wij helpen u graag met het kiezen van het behang wat bij uw wensen past en geven advies over de verwerking als u dat wenst.

Merken: AS creation – Voca – Eijffinger - @Walls – Spits – Komar – Noordwand – Rasch – Behang Expresse - Intervos